תולעי סיכה שחוזרות שוב ושוב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/12/2019 | 20:19 | מאת: גליה

שלום ביתי בת ה-5 סובלת בשנים האחרונות מתולעי סיכה באופן חוזר ונשנה (אובחנה גם על ידי רופא ואנחנו רואים אותן כמובן בעיניים). הורמוקס היה עוזר אך כעת אנחנו במצב שלמרות שלקחת את התרופה בדיוק לפי המינונים התולעים ממשיכות וממשיכות בכל הכח. זה נראה כאילו זה בכלל לא השפיע עליהן. כמו כן, האפיזודות של ההידבקות הולכות ונהיות תכופות יותר (המון ילדים בגן שלה סובלים) האם יתכן שתהרופה הפסיקה להשפיע? האם יש תרופה אחרת או מינון שונה מהסטנדרט? אנחנו פשוט אובדי עיצות. כל חודשיים אנחנו באותו סיפור והיא ממש סובלת תודה

שלום גליה, 1. ייתכן שהתרופה לא משפיעה וייתכן שהיא נדבקת שוב ושוב מהסובבים אותה (למשל בגן). 2. אחד הפתרונות האלגנטיים למצב של הדבקות "פינג פונג" בין הילדים בגן היא לאסוף את כל ההורים שלהם ולהחליט על מתן טיפול לכל הילדים הסובלים מהתולעים במקביל. 3. קיימת תרופה חלופית לזיהום זה שנקראת Pyrantel pamoate. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות