שאלה ראשית לרופא בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/12/2019 | 20:44 | מאת: NOT_FOUND

תוב כך בדיוק  Hiv ag/ab combo  *שלילי ואז כתוב  הבדיקה מאפשרת ברוב המקרים לזהות הדבקה חדשה כשלושה שבועות לאחר החשיפה החשודה  על מנת לשלול סופית הדבקה יש לחזור על הבדיקה לאחר 12 שבועות . ואז בתחתית הדף כתוב  Gray zone 0.8-1.0  מה זה אומר?? ביצעתי את הבדיקה 4 חודשים פחות 5 ימים מחשיפה אפשרית.  צריך לחזור על הבדיקה למרות שעברו כמעט 4 חודשים?  האם הבדיקה תקינה?

שלום, הבדיקה שלך דווחה כ'שלילית' (דהיינו, שבדגימה שנבדקה א י ן עדות להימצאותו של הנגיף). אם אתה רוצה- תחזור עליה, ואם לא- אל תחזור. הרבה בריאות אפי

19/12/2019 | 23:00 | מאת: NOT_FOUND

אני מצטערת, אני פשוט בחרדה. לא הבנתי את עניין gray zone ומדוע לא נכתב ערך מלבד *שלילי. סליחה על בלבול המוח.

את השאלה על דרך הדיווח עלייך להפנות ישירות למעבדה בה בוצעה הבדיקה.

20/12/2019 | 08:33 | מאת: NOT_FOUND

לדעתך התשובה שלילית ואני יכולה להרגע? אין צורך לבצע שוב?

לו אני הייתי מקבל תוצאה כזאת הייתי נרגע.

מנהל פורום מחלות זיהומיות