מספר שאלות לגבי טיפול תרופתי בילדה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/12/2019 | 21:24 | מאת: עדי

ביתי בת שנתיים. היתה חה שלפוחית באצבע שנוקזה היום וניתנה לה משחת סינטומצין 5% למריחה פעם ביום. רק אחכ נזכרתי שלעור זה אמור להיות 3% למיטב זכרוני. אך הרופא רשם 5%. מוצר להמשיך למרוח לה? כמו כן- מזה מספר ימים יש לה מעין אודם גירוי ופצע בחלק שמחבר את החלק האחורי של האוזן לבין הראש..מותר למרוח את הסינטומצין 5% שם?(שכחתי להראות את זה לרופא) שאלה אחרונה: האם אזניל במינון 3 מל פעם ביום ל3 ימים הוא טיפול ראוי בסטרפטוקוק בגרון בגיל שנתיים? (רגישות למוקסיפן) תודה רבה

שלום עדי, 1. לפי מיטב ידיעתי בארץ קיים רק תכשיר של 3% 'סינטומיצין' למריחה. 2. המינון היומי המקובל של ה'אזניל' לדלקת גרון 'סטרפטוקוקוסאלית' הוא 12 מ"ג לק"ג, ומשך הטיפול המקובל הוא 5 ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות