זיהומים חוזרים בדרכי השתן .

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/12/2019 | 13:24 | מאת: מרדי אשר

ב - 8/9/13 עברתי ביובפסיה הרוויה בערמונית. ואז התחילו הדלקות בדרכי השתן. הרופאים נתנו לי אנטיביוטיקות שונות ,והדלקות חזרו. פניתי לבי"ח קפלן למחלקת הזיהומים,ולאחר כמה ניסיונות,ואנטיביוטיקות קיבלתי אנטיביוטיקה INVANZ בזריקה גרם 1 פעמיים בשבוע. החל מתאריך 5/5/17 ועד היום. ניסינו לעבור לפעם בשבוע ,וזה לא צלח. האם אין דרך למגר את הזיהומים?

שלום מרדי, הבעיה שאתה מתאר והמשתרעת ע"פ כבר למעלה מ- 6 שנים נראית לי מורכבת מדי מכדי שאוכל להתייחס אליה בפורום זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות