כאסי גרון.ווירוס בטן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/12/2019 | 01:12 | מאת: יעל

בת 40. ביום שישי בבוקר החלו כאבי שרירים ובערב כבר התפתחו כאבי בטן עוויתיים. בשבת המשיכו כאבי הבטן עם בחילות ובערב הצטרפו גם שלשולים. בראשון - כאבי הבטן חלפו אך נשארו שלשולים ובעיקר בחילות קשות.ובראשון בלילה גם הקאתי. במקביל ביום ראשון התפתח גם כאב גרון חזק בבליעה שמקרים לאוזניים בכל 3 הימים לא הצלחתי ממש לאכול או לשתות האם יכול להיות קשר בין הוירוס בטן(?) לכאב גרון החד? שאלה נוספת: לפני שבועיים סיימתי רצף של טיפולים באנטיביוטיקה(אוגמנטין פלג'יל למשך שבוע ולאחר מכן רפאפן למשך 10 ימים). האם יכול להיות שנגרם נזק לכבד שמתבטא עכשיו התסמינים הללו למרות שהטיפול הסתיים לפני כשבועיים? בשיחה טלפונית עם מוקד מכבי נאמר שזה כנראה וירוס ולהפקיד על שתיה ומנוחה. אני תוהה אם אין צורך בבדיקות מיוחדות? דם?שתן?משטח גרון? אינפוזיה. תודה

שלום יעל, 1. יכול להיות שנגיף אחד גרם לכל התסמינים שלך. 2. תסמינים אלו אינם אופיינים לנזק כבדי שנגרם ע"י אנטיביוטיקה. 3. אם מצבך לא ישתפר מומלץ לך על בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות