היי דוקטור יקר, אשמח לתשובה.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/12/2019 | 09:55 | מאת: עדן

אני עדן בן 25 סטודנט, בריא(עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות) . לאחרונה גיליתי על הלשון פטריה, מעין עיגולים בסוף של הלשון( כמו קוטג׳) . ומאז אני מרגיש שגם מערכת העיכול שלי לא כתמול שלשום, צואה לא יוצאת כמו שצריך, לפעמים כמו סבון, לפעמים חצי צבע חום וחצי בהיר. ביקרתי אצל הרופא, שנתן לי משחת אורקורט, אבל זה לא עבר, הפטריה ישנה עדיין, ונראה לי שהיא שוכנת המון זמן אצלי, אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות, אני אצרף תמונה ואשמח לחוות דעת, או שתפנה אותי למישהו אחר. תודה רבה דוקטור.

שלום עדן, 1. אנטי חושש שאין ביכולתי לפתוח את התמונה. 2. 'אוראקורט' איננה תרופה לטיפול בפטרת. למעשה, מתן תרופה זו עשוי להחמיר פטרת קיימת. 3. בלי קשר לכך, נראה לי שבדיקת רופא/ה גאסטרואנטרולוג/ית עשויה לקדם את האבחנה של בעייתך. הרבה בריאות אפי

04/12/2019 | 18:11 | מאת: עדן

תודה על התשובה המהירה דוקטור! אז לבקש מרופא המשפחה הפניה לגאוסטרולונג?

זה רעיון...

מנהל פורום מחלות זיהומיות