קלוסטרידיום טוקסין- שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/11/2019 | 22:42 | מאת: ערן ארבל

לבת שלי בת ה28 גילו טפיל גרדיאה לפני כ5 חודשים. קבלה אהנטיביטיקה פלאג'יל הטפיל לא נמצא בבדיקות, חזרו כאבים ואז התברר שיש לה קולסטרוידום טוקסין.(בבדיקת צואה) אין לה שילשולים . קבלה שוב פלאגיל ולא עזר,. קבלה וואנקומיסין ולא עזר. הכאבים ירדו אבל בבדיקות עדיין יש את הרעלנים. השאלה שלי: לאיזה רופא מומחה זה שייך? ושאלה נוספת: המלצה על הרופאים הטובים ביותר בארץ בתחום.

שלום ערן, שני סוגי הרופאים שמטפלים בד"כ בבעיה המתוארת בשאלתך הם גאסטרואנטרולוגים וזיהומאים. יחד עם זאת, אינני מכיר מי הם הרופאים הטובים ביותר בארץ בתחום זה. הרבה בריאות אפי

01/12/2019 | 07:56 | מאת: ערן ארבל

למי אתה היית מפנה את שיר למומחה בזיהום או למומחה בגסרולוגיה?

גאסטרו

מנהל פורום מחלות זיהומיות