דיכוי חיסוני ומסכה נגד חיידקים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/11/2019 | 00:43 | מאת: מיכל

שלום, אני מדוכאת חיסון ועליי להגיע למיון. רכשתי מסכות נגד חיידקים שהם כמו מסכות של מנחים, ואחרי 2 דקות כבר קשה לי לנשום עם זה. יש לציין שיש לי אסתמה, אך חשבתי שהיא מאוזנת. האם ישנו פיתרון אחר? ובכלל, כיצד מנתחים יכולים ככה לנתח ניתוחים ארוכים של שעות רבות? תודה מראש

שלום מיכל, 1. ישנם סוגים שונים של מסכות פנים. עם חלקם קשה יותר לנשום ועם חלקם פחות. 2. המסכות של המנתחים בד"כ אינן מפריעות יותר מדי לנשימה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות