בדיקת קומבו עשרים יום אחרי..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/11/2019 | 16:45 | מאת: רון

לפני כחודש וחצי קיימתי יחסים לא מוגנים לאחר כשבועיים חליתי בסוג של שפעת שילשולים בלוטות לימפה מוגדלות ותיפקודי כבד לא תקינים וחולשה כללית מלווה ביומיים של חום מעל 38 שעלה וירד לאחר שבועיים המדדים בכבד התאזנו וגם ההרגשה הכללית היתה טובה וחזרתי לשגרה ביצעתי בדיקת קומבו עשרים יום אחרי הארוע שיצאה שלילית בשבועיים האחרונים אני חווה תחושות מוזרות תחושה מוזרה בגרון צואר נוקשה וכאבי ראש לאורך היום והלילה השאלה שלי היא מה האמינות של בדיקת הקומבו שבוצעה עשרים יום אחרי המפגש הלא מוגן אני בלחץ ולא ממש יודע מה לעשות

שלום רון, בדיקת 'קומבו' ל- HIV שמבוצעת 20 יום לאחר המגע החשוד נחשבת כאמינה למדי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות