מחלת הנשיקה במשך שנתיים. האם הגיוני?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/11/2019 | 22:16 | מאת: אור

היי, בבדיקות הדם שעשיתי לאחרונה התגלה כי Ebv igm borderline Ebv igg positive ESR 24 C-reactive protein 1.18 לפני כשנתיים חליתי במחלת הנשיקה התסמינים היו קשים כשפרצה המחלה ונחלשו אך לא נעלמו עד היום. הגיוני שאני עדיין חולה במחלת הנשיקה במשך שנתיים? מה עוד זה יכול להיות? האם צריכה לעשות אולטראסאונד לטחול והכבד ? תודה מראש

שלום אור, 1. לא ברור לי משאלתך מהם התסמינים שמהם את סובלת כיום ומדוע את מקשרת אותם למחלת הנשיקה שאובחנה אצלך לפני כשנתיים. 2. בדיקות המעבדה שצרפת אינן מעידות בהכרח על מחלה פעילה כלשהי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות