חיידק mrsa מגע בחולה עם זיהום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/11/2019 | 09:03 | מאת: יפית

שלום, ביקרתי חבר בבית חולים שסובל מזיהום ומסתבר שבאותו יום הגיעו תשובות וזה חיידק mrsa בדם. נתתי לו נשיקה בראש וליטפתי לו את היד. שיצאתי מהחדר שלו חיטאתי את הידיים ואת השפתיים שלי. כשהגעתי הבייתה התקלחתי וכיבסתי את הבגדים ונעליים. יש לי תינוק בן שנה בבית וכעת אני מאד לחוצה שאולי אני נושאת את החיידק בגלל שהגעתי בחולה. האם אני נשאית?

שלום יפית, נראה לי שנקטת במספיק אמצעי זהירות, ולא נותר אלא לקוות שה- MRSA של החבר שלך לא עבר אלייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות