טיפול אנטיביוטי בדלקת שתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/11/2019 | 11:40 | מאת: דלאל

שלום רב, אתמול גליתי שיש לי דלקת בשתן, קבלתי אנטביוטיקה דרך הוריד, והתבקשתי להשמיך למשך 5 ימים עם אנטביוקה בשם ציפרודקס ו10 ימים עם סידורל, היום יש לי ימי ביוץ ואני מעוניינת להכנס להריון, האם השימוש בתרופות האלה יזיק לשלב ההתעברות? האם מומלץ לחכות לחודש הבא?

שלום דלאל, התרופה 'ציפרודקס' איננה מומלצת לנשים בהריון. הרבה בריאות אפי

13/11/2019 | 12:29 | מאת: דלאל

אבל אני עדיין לא בהריון אם תקרה הפריה היום, אז אני נשאר לי עוד 3 ימים לקחת אחרי נהפריה, שלב שאין בו שליעה ואין יצירת איברים, האם עדיין בשלב זה מומלץ לא לקחת את הכדורים?

שלום דלאל, את מוזמנת להתייעץ על כך עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 02-5082825. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות