תוצאות בדיקות דם האם תקינות?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/10/2019 | 22:52 | מאת: פז

דוקטור שלום ביצעתי בדיקת דם (לאחר צום של 12 שעות) ועלה כי רמת LYMPHO% הינה 45.6 ומהווה חריגה בדרך כלל אני בריאה לאחרונה סובלת ממעט שיעול ללא חום בבדיקות עלה כי הכל תקין אולם עדיין נשלחתי לבדיקות דם. ‏ LYMPHO abs 3.07 ‏CMV igm - negative 0.29 index value ‏CMV igg positive 156.9 au/ml וכל שאר הערכים תקינים

שלום פז, הבדיקות ה'זיהומיות' שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר ב- CMV. הרבה בריאות אפי

18/10/2019 | 11:23 | מאת: פז

תודה רבה על התשובה! מה המשמעות לכך היום?

שלום פז, בבדיקות שצרפת אני לא מוצא לכך משמעות כלשהי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות