אינפוזיה שנעשתה בלי כפפות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/10/2019 | 08:14 | מאת: אלונה

שלום דר אני בהריון ועקב הקאות מרובות וחשש להתייבשות פניתי לטרם במהלך החג האח עשה לי אינפוזיה ובגכל שבו זמנית דיברתי עם הרופא לא שמתי לב שהוא היה בלי כפפות וגם לא ראיתי האם הערכה שהשתמש בה הייתה חדשה ועכשיו אני נורא מודאגת מזה האם בארוע כזה יכולתי להדבק במחלה זיהומית מסוכנת שיכולה לסכן אותי ואת ההריון האם ניתן להדבק בצורה כזאת באיידס אשמח לתשובתך מאוד מודאגת

שלום אלונה, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות