איידס בחדירה עם טרנסג'נדרית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/10/2019 | 11:50 | מאת: שלום

קיימתי שבוע שעבר מין לא מוגן חלקי עם טרנסג'נדרית. היא חדרה אליי בקטנה ולאחר מכן שמה קונדום. מה סיכויי ההדבקה

שלום שלום, המונח "חדרה אלי בקטנה" לא ברור לי. כמו כן לא ברור לי 'מה חדר' ו'לאן זה חדר', ואם מדובר באבר מין- האם היתה פליטת זרע במהלך החדירה. הרבה בריאות אפי

03/10/2019 | 22:16 | מאת: שלום

היא הכניסה את איבר מינה לפי הטבעת שלי והוציאה לא היתה שפיכה. לאחר מכן ששכבנו היא שמה קונדום.

שלום שלום, הסיכוי להדבקה ב'איידס' במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלך (בהנחה שהצד החודר הוא נשא של הנגיף, כמובן), עם שפיכה, הוא כ- 1%, כך שסביר שהסיכוי הזה, ללא שפיכה, הוא נמוך בהרבה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות