זיהום בפריסינג הליקס גולה אדומה בחור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/09/2019 | 21:43 | מאת: אלי

שלום ד״ר, לפני כשנתיים עשיתי פירסינג הליקס וכל התקופה הוא לא החלים היה אדמומיות, גרד ולפעמיים ימים של כאב, רופא המשפחה רשם לי משחת פוסידין. היום הורדתי את העגיל בגלל הגולה האדומה שיש לי בחלק האחורי של החור שלא עוברת. האם זה יעבור או שעליי לטפל בדרך כלשהי? זה לא אסטתי ומטריד אותי. אודה לתשובתך, חג שמח ושנה טובה!

שלום אלי, הבה נקווה שזה יעבור. כך או כך, הסיכוי לכך יגדל אם לא תחזיר את העגיל לאוזן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות