הרבה דלקות בשנה וחצי האחרונות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/09/2019 | 21:24 | מאת: ג

שלום, לפני שנה וחצי היתה לי דלקת חמורה ביד ימין (בשריר ובגיד) במשך שלושה חודשים לא יכלתי להזיז את היד. לפני 9 חודשים נהיה לי זיהום בסינוס הפילנדלי ועשיתי ניתוח כריתה מלאה (סבלתי מזיהומים חוזרים 4 שנים בערך ולא טיפלתי כי התביישתי מהמיקום.. היה לי כל הזמן כאבים). פצע הניתוח עדיין פתוח ומזדהם מידי פעם (שאלתי כאן בעבר על תרביות שלקחו לי מהפצע).. לפני שלושה חודשים גדל לי גרנולומה בין השדיים והוציאו לי אותה.. בימים האחרונים שוב התחילה לי דלקת באותה יד שהיה לי לפני שנה וחצי.. תפסתי את זה מוקדם כי ידעתי לזהות.. היום בבוקר התחיל לי כאב גרון חוששת שגם שם מתפתח משהו... כבר לא נעים לפנות לרופא כל שבוע.. לא מוזר שאני סובלת מכל כך הרבה דלקות בשנה וחצי האחרונות? מה זה אומר? האם לדעתך יש קשר?

שלום ג, 1. לא בהכרח יש קשר בין כל האירועים המתוארים בשאלתך. 2. אם את חוששת שיש פגיעה כלשהי במערכת החיסון שלך (ושבגלל סיבה זו את סובלת מזיהומים חוזרים), את מוזמנת לפנות לרופא/ה אימונולוג/ית. הרבה בריאות אפי

20/09/2019 | 08:28 | מאת: ג

לאיזה בדיקות רופא אימונולוג שולח כדי לבדוק את מערכת החיסון? האם יש איזשהי בדיקת דם ספציפית שאני יכולה לבקש מרופא משפחה?

שלום ג, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ה אימונולוג/ית. הרבה בריאות אפי

20/09/2019 | 09:55 | מאת: ג

תודה לא מצאתי פורום כזה..

מנהל פורום מחלות זיהומיות