תופעות לאחר שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/08/2019 | 12:26 | מאת: לילי

בת 43, לפני שבועיים התפרצה אצלי שלבקת חוגרת באזור גב ובטן תחתונים צד שמאל, טופלתי בוולטרקס 3 גרם ליום למשך שבוע ואחרי שבוע כל הפצעים התייבשו, היום כמעט ואין גירוד או כאב אבל אני מרגישה שכל החלק השמאלי של הגוף שלי לא בסדר, כאבי גרון תחושת נימול בגפיים וחולשה גדולה כל הזמן רוצה לישון... האם נורמלי? אם כן מתי אמור לחלוף? האם יכול להעיד על מחלות אחרות? אציין ששבועיים לפני התפרצות המחלה עשיתי בדיקות דם מקיפות כולל תפקודי כבד ובלוטת תריס שיצאו טובות

שלום לילי, לא בהכרח קיים קשר סיבתי בין השלבקת החוגרת שהתפרצה אצלך לפני כשבועיים לבין התסמינים העכשוויים המתוארים בשאלתך, ואני ממליץ לך להמשיך ברור בעזרת רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות