מחלת הנשיקה מתי בדיוק היתה ההדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/07/2019 | 20:04 | מאת: א

בני קיבל תשובה שוירוס emv חיובי כתוב שם כי לפי igG cmv היתה מחלה קודמת האם ניתן לדעת בוודאות לפי התוצאות מתי היתה ההדבקה הקודמת ? Cmv igG pos 155.90 Cmv igm pos 1.84 Cmvigm add-vidas negative 0 22 בשני המקרים היתה ירידה קלה בטסיות כאבי ראש עורפיים קשים נזלת מצב רוח ירוד חוסר תאבון אני שואלת זאת כי בפעם הראשונה לא נעשתה בדיקה של מחלת הנשיקה או שתוצאותיה הלכו לאיבוד במהלך האישפוז והוא אובחן כסובל מבעיות אכילה ודיכאון האם יש פה טעות?

שלום א, אני לא מכיר דרך לומר לך, על סמך הנתונים שמופיעים בשאלתך, מתי בדיוק נדבק בנך ב- CMV. הרבה בריאות אפי

10/07/2019 | 00:20 | מאת: א

האם יש בכלל דרך לדעת באיזה גיל נדבק? בהסתמך על הנתונים המספריים הללו?

שלום א, לא (אבל אפשר לנסות בדיקה בשם lgG avidity שיכולה אולי להוסיף קצת מידע). הרבה בריאות אפי

13/07/2019 | 23:25 | מאת: א

מה משמעות הבדיקה הבנתי שנשים בהריון עושות אטתה במידה ונדבקו במחלת הנשיקה וממי עלי לבקש את הבדיקה

מנהל פורום מחלות זיהומיות