חום ושלשולים וחידק cdt וטיפול בונקומיצין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/07/2019 | 10:38 | מאת: יוד נש

שלום , לפני כשבוע פנית למיון בהדסה עם שלשולים וחום . מחשש לחיידק cdt הושפזתי במחלקה הפנימית לבידוד ואנטיביוטיקה למספר ימים. הסתבר שאכן יש לי cdt. לאחר שיפור והפסקת השלשולים, בתחילת השבוע שוחררתי הביתה עם הנחיה להמשיך את הונקומיצין לעוד חמישה ימים. השלשולים אכן הסתימו לחלוטין אך עדיין יש לי חום (מקסימום 38.0). על מה זה יכול להעיד ? תודה .

שלום נש, לחום 38 יכולות להיות סיבות רבות ושונות (כולל הזיהום העכשווי המאובחן שלך), ואם הוא ממשיך מומלץ לך לשוב ולהיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות