שריטה מקוצים מה דעתך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/06/2019 | 15:43 | מאת: רוני

הי לפני כחודש הייתי אצל הרופא עור עם הבן שלי כי הוא הדביק אותי במולסקום (טעות איומה של שימוש באותה המגבת) בכל אופן הרופא אמר שהפרוטוקל מחייב את כל הבדיקות למחלות מין וכך עשיתי כולל hiv הפטטיס ועוד כ 8 מחלות מין שונות גם באמצעות מתן שתן . הכל כמובןןןן יצא תקין לחלוטין. אני עשרים שנה בזוגיות וזה בכלל לא הטריד אותי. אמש בלילה סביב 22:00 חזרתי הבית ועל המדרכה משהו זרק עץ שלם של לימון עם קוצים ענקיים והרגשתי שאני נדקר נשרט ממשהו מייד עצרתי וראיתי שקיבלתי שריטה כ 10 מ"מ בלבד אורכה. לא ראיתי טיפות של דם ( רק שממש מותחים את העור רואים בתעלת השריטה מעט אדום, מעט דם) החשש שבמידה והיה לי שמשהו עבר לפני וגם נדקר נשרט והוא נשא ואני כאמור נשרטתי אחריו ( לא חושב שהיה מדובר בדקירה עמוקה אלא בעיקר שריטה) .היה חשוך שם ולכן אחרי שנדקרתי אני מציין שניסיתי להאיר עם הפנס ולא ראיתי דימום על הקוצים ( שוב כמובן שלא הייתה לי אפשרות לבחון קוץ קוץ על אותו עץ) האם אני יכול להניח לזה ולהמשיך עם החיים כרגיל. אני משער שעובדי תברואה שהזיזו את הפחי אשפה לפני גם באו עם זה במגע ואולי אנשים מהרחוב. מה דעתך

שלום רוני, דעתי היא שאם לי היה קורה מקרה דומה הייתי שוכח ממנו וחוזר לשגרת חיי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות