מחלה זיהומית בזמן הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/06/2019 | 22:41 | מאת: אורטל ארנרייך

שלום, שמי אורטל ואני בהריון בשבוע 29. מזה 4 שבועות סובלת משלשולים חוזרים, בימים מסויימים יותר ובימים אחרים פחות. מלווים בכאבי בטן וצמרמורות. בדיקות דם מעידות על דלקת בגוף, בדיקות צואה שליליות. גם לאחר המלצת מומחית למחלות זיהומיות בבית החולים וולפסון, בה ביצעתי בדיקות מעמיקות יותר לא נמצאה תשובה מהיכן הדלקת. (צירפתי קובץ עם הבדיקות אשר נתנו לי לעשות) אני עדיין ממתינה לתשובות לבדיקת ליסטריה. האם יש בדיקות נוספות שיכולות לעזור למצוא את הסיבה לדלקת בגוף?

שלום אורטל, אינני מצליח לפתוח את הקובץ שצרפת, וממליץ לך להפנות את שאלותייך לפורום של רופא/ה גאסטרואנטרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות