מחלות מין בסיטואציות שונות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/06/2019 | 00:04 | מאת: סרחיו

1. האם יש סיכונים למחלות מין בקבלת רימינג (שילקקו לי את פי הטבעת)? אם כן לאיזה מחלות? והאם הסיכון נחשב גבוה? למיטב ידיעתי הסיכון בהעברת מחלות דרך הרוק/פה הוא נמוך מאד למעט הרפס. אני צודק? 2. יש סיכון כלשהו למחלת מין בקבלת מין אוראלי עם קונדום?

שלום סרחיו, 1. אכן, הסכנה העיקרית של קבלת 'רימינג' נראית כמו 'הרפס'. יחד עם זאת, גם מחלות מין נוספות יכולות לעבור בדרך זו כגון עגבת, זיבה ו- HPV. 2. שימוש נכון בקונדום מצמצם מאד את הסיכוי להידבק במחלת מין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות