דלקת בשתן בזמן הריון שלא עוברת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2019 | 09:46 | מאת: ש

שלום, אני נמצאת בשבוע 33 להריון. מתחילת ההריון זוהתה דלקת בדרכי השתן.. טופלתי במספר אנטיביוטיקות ובכל זאת הדלקת מסרבת להיעלם. מה יש לעשות מכאן?

שלום ש, 1. אפשר לעשות תרבית שתן + בדיקת החיידק שיבודד בה לאנטיביוטיקות השונות + לקיחת אנטיביוטיקה מתאימה במינון הנכון ולמשך הזמן הנכון. 2. אפשר גם לבקש מהרופא/ה שלך (המשפחה או הגניקולוג/ית) לקבוע לך תור עם הזיהומולוג/ית של קופת החולים בה את חברה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות