שאלה לגבי סיבות אפשריות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/06/2019 | 14:23 | מאת: נתנאל

איזה סיבות יכולות להיות למין סוג של כיב על איבר המין (כאילו נתלשה חתיכת עור)? זה חלף לבד תוך ימים ספורים ובדיקות ל hiv, עגבת וצהבת היו שליליות. גם לא הייתי בסיכון של ממש לקבל מחלות מין שכאלה. זה יכול לקרות מאוננות אגרסיבית מידי או מחיכוך חזק מידי? יש עוד משהו שהיית ממליץ לבדוק? או שאם זה חלף והבדיקות תקינות פשוט לשכוח מזה.

שלום נתנאל, כיב על אבר המין יכול להיות ביטוי של טראומה (למשל כזאת שנגרמת ע"י חיכוך חזק מדי), למחלות עור לא זיהומיות שונות, וגם למחלות מין כגון עגבת והרפס (ומחלות נוספות שפחות שכיחות בארץ). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות