פרפ תרופת אמטריביר טבע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/06/2019 | 20:33 | מאת: דן

שלום! כשכתוב שאת תרופת הפרפ יש לקחת עם אוכל, האם אכילה של בננה לדוגמה זה מספיק? והאם הכוונה בזה שהם רושמים שיש לקחת עם אוכל, זה מבחינת היעילות/הספיגה של התרופה שתהיה יותר אפקטיבית אם לוקחים אותה עם מזון לעומת בלי, או שמא הכוונה היא להפחתת תופעות לוואי כמו בחילות וכאלה...?

שלום דן, בננה נחשב כ"אוכל" לצרכי לקיחת התרופה. בד"ר ההמלצה לקחת תרופה עם אוכל נובעת מכך שהדבר משפר את ספיגתה במעיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות