חריגה בערכי לימפוציטים בדם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2019 | 19:18 | מאת: רם

בספירת דם במסגרת בדיקות שנתיות התקבה חריגה: Lymphocytes 4.76 K/uL שהערך העליון הוא 3. לעומת זאת: Lymphocytes % 46.5 % כאשר הערך העליון הוא 47.1 כל יתר הערכים תקינים. ראוי לציין שבכל הבדיקות הקודמות לא היו לי חריגות בלימפוציטים. רופא המשפחה טוען שאין לזה משמעות והבדיקה תקינה. האם זה אכן כך או שרצוי לבצע בדיקות נוספות כדי להבין את הסיבה לעליה.

שלום רם, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ה המטולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות