פסאונדומונס בשתן 3 פעמים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2019 | 18:14 | מאת: מור

ביתי בת 3 חודשים עברה 3 זיהומים בשתן עם פסאונדומונס . נתנו לה אנטיביוטיקה מונעת בשם ״דספיטל״ האם החיידק רגיש אליה? מה דעתך על יעילות טיפול מונע? תאורתית אפשר להידבק בחיידק הנ״ל גם באוויר בבית חולים ?

שלום מור, 1. טיפול אנטיביוטי מונע איננו אמור להיות מכוון כלפי החיידקים שגרמו לזיהום בעבר, אלא כלפי החיידקים שיש חשש סביר שהם יגרמו לזיהום בעתיד. 2. אין זה סביר שה'פסוידומונאס' שגרם לזיהום חוזר בדרכי השתן אצל בתך הגיע למערכת השתן שלה מהאוויר של בית החולים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות