DIENTAMOEBA FRAGILIS PCR

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2019 | 14:45 | מאת: איתי

במשךכ3 חודשים אחרונים אני סובל מהרבה גזים ווהרבה יציאות ממש בלתי נסבל בבדיקת דם נמצא חיובי הערך DIENTAMOEBA FRAGILIS PCR מה לעשות?

שלום איתי, 1. אינני מכיר בדיקת PCR לזיהוי DIENTAMOEBA FRAGILIS בדם. אני מניח אפוא שהתכוונת בשאלתך לזיהוי הטפיל בדגימת צואה. 2. בזיהום מעיים שנגרם ע"י טפיל זה אפשר לטפל בעזרת תכשירים אנטי-טפיליים שונים (למשל Iodoquinol או Paromomycin). הרבה בריאות אפי

13/05/2021 | 22:03 | מאת: איילה

אני ניסיתי עם פלגיל ולא עבד.עכשיו עושה סבב של פרמומיצין במינון 1500 מג ליום למשך שבוע.מקווה שזה יחסל אותם סופית.הבעיה שהתרופה הנ"ל לא משווקת בארץ, צריך אישור מיוחד מרופא כדי להביא אותה ,רצוי כזה שמתמחה במחלות זיהומיות.

15/06/2022 | 11:28 | מאת: אלכס

שלום, האם זה עזר לך? מתעניין כי גם אצלי יש בעיה דומה

09/08/2022 | 16:46 | מאת: עמית

הי איילה אשמח לשמוע אם הפרומומיצין עזר במקרה תודה!

21/07/2023 | 19:12 | מאת: רעות

אני רוצה לציין שאני לקחתי פרמומיצין וממש לא עזר לי לצערי כמובן הכל אינדיבידואלי

09/12/2023 | 14:27 | מאת: אלכס

היי רעות האם היו איזשהם תופעות לוואי ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות