אשמח לעזרה בפיענוח תוצאות EBV חיוביות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2019 | 01:16 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר לאחרונה הרגשתי ממש לא טוב אי לכך הרופאה שלחה אותי לבצע בדיקות דם לקיומה של מחלת הנשיקה ולהלן התוצאות : EBV VCA IgM תוצאה Borderline EBV VCA_IgG תוצאה Positive EBV IgG-EBNA תוצאה Positive CMV IgG תוצאה Negative CMV IgM תוצאה Negative התוכל לעזור לי בהבנת התוצאות? בתודה מראש

שלום אנונימית, לפי תוצאות הבדיקות שצרפת נראה שנדבקת מתישהו בעברך בנגיף הנקרא EBV (אחד הגורמים השכיחים ל'מחלת הנשיקה'), אך לא בהכרח אחראי נגיף זה על 'ההרגשה הממש לא טובה שלך'. הרבה בריאות אפי

22/05/2019 | 08:16 | מאת: אנונימית

ראשית כל תודה על תשובתך המהירה . שנית אשמח לדעת עם הנגיף הזה פעיל כרגע על פי התוצאות .

שלום אנונימית, לאחר הדבקה ב- EBV הוא נשאר בגופנו "לנצח", בד"כ במצב רדום. תוצאות הבדיקות שצרפת אינן נותנות תשובה חד משמעית לשאלה האם הוא פעיל עתה אצלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות