הרפס בנרתיק וחום כבר כמה ימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/05/2019 | 08:49 | מאת: מיכל

ביום רביעי בלילה הופיע לי חום. בבוקר הרגשתי תחושת צריבה בנרתיק במתן שתן. ואז הבחנתי בפצעים מוגלתיים בנרתיק. הפצעים החמירו וממש צורב לי במתן שתן. עדיין יש לי חום שמגיע עד 38.8. זה היום החמישי שיש לי חום. הלכתי לרופאת הנשים שאיבחנה שמדובר בהרפס ונתנה לי טיפול. אציין שזה פעם ראשונה שיש לי הרפס. האם הרפס בנרתיק יכול לגרום לחום? היום זה כבר היום החמישי עם חום

שלום מיכל, 'הרפס' ראשוני בנרתיק היא מחלה המלווה בד"כ בחום. הרבה בריאות אפי

26/05/2019 | 13:31 | מאת: דייב

היי מעבר לתשובת המומחה בפורום זה, אני מזמין אותך להצטרף לקבוצת תמיכה אנונימית באפליקציית הטלגרם בעניין הרפס גניטלי שהוקמה לא מזמן. שם אפשר לשתף בחוויות, לשמוע ולהשמיע ולקבל עצות ודרכי התמודדות שונים, וכמו כן, בשאיפה להפוך את מאגר ה׳דומים׳ לפאנל להכרויות מבין אלו החפצים בכך. ניתן לייצור קשר, לשם התחלה, במייל הבא [email protected] בריאות לכל ☺️

מנהל פורום מחלות זיהומיות