הרפס גניטלי-קיום יחסי מין לאחר הטיפול בסימפטומים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/05/2019 | 23:54 | מאת: קיטי

לצערי נדבקתי בהרפס דניאלי וזה נוראי! השאלה שלי היא האם בסיום הטיפול לאחר שכל הסימפטומים עוברים ,האם ניתן לקיים יחסי מין ללא קונדום ?

שלום קיטי, לאחר שכל הפצעים של ה'הרפס' הראשוני התייבשו לחלוטין, ובמהלך התקופות בהן אין עדות להתקפים חוזרים, אפשר לקיים יחסי מין ללא קונדום, אך יש לזכור שגם בתקופות אלו אפשר להדביק את הפרטנרים בנגיף (אם כי מדובר בסיכוי נמוך יחסית). הרבה בריאות אפי

26/05/2019 | 13:30 | מאת: דייב

היי מעבר לתשובת המומחה בפורום זה, אני מזמין אותך להצטרף לקבוצת תמיכה אנונימית באפליקציית הטלגרם בעניין הרפס גניטלי שהוקמה לא מזמן. שם אפשר לשתף בחוויות, לשמוע ולהשמיע ולקבל עצות ודרכי התמודדות שונים, וכמו כן, בשאיפה להפוך את מאגר ה׳דומים׳ לפאנל להכרויות מבין אלו החפצים בכך. ניתן לייצור קשר, לשם התחלה, במייל הבא [email protected] בריאות לכל ☺️

מנהל פורום מחלות זיהומיות