חיידק מיקופלסמה בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/05/2019 | 14:43 | מאת: רבקה בנס

שלום ד"ר- בשבוע שעבר ביצעתי בדיקת דם ושתן למיקופסלמה בבדיקת הדם יצא לי igg 2.6 igm חיובי באותו היום ביצעתי גם שתן ובכל האבחנות למיקופלסמה יצא לי שלילי, האם זה אומר שהכל בסדר? האם אני יכולה לנסות להיכנס להריון?

שלום רבקה, בדיקות הדם שצרפת מעידות על כך שכנראה נחשפת לאחרונה ל'מיקופלזמה' כלשהי. אין בהן עדות לכך שהחיידק עדיין נמצא בגופך. 2. בנוגע למשמעות הבדיקות הללו להריון עתידי אפשרי: מומלץ לך להתייעץ בנושא עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות