חרדה ומחלות מין !!!!מחכה לתגובה מהירה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/05/2019 | 16:44 | מאת: אנונימית

שלום,לפני כחודשיים התחכחתיללא בגדים עם מישהו שאני בקשר איתו.הוא חיכך את איברו בדגדגן שלי ולאורך כל איבר המין שלי.הייתי רטובה מאוד וגמרתי מזה.הוא גמר בחוץ ממין אוראלי.האם אפשר להידבק במחלות ואם כן איזה מהתיאור הנ"ל?אציין שלא הייתה חדירה זה היה סקס יבש.

שלום אנונימית, במהלך תרחיש כמו זה המתואר בשאלתך ניתן להידבק במספר מחלות מין כגון 'הרפס', עגבת, 'קונדילומה' (HPV) ועוד. הרבה בריאות אפי

06/05/2019 | 22:27 | מאת: אנונימית

איזה עוד מחלות?איידס?

שלום אנונימית, הסיכוי להדבקה בנגיפי ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כזניח. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות