מחלות העוברות כתוצאה מקלמידיה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/04/2019 | 15:19 | מאת: בן 30

שלום לפני חודשיים לערך נדבקתי בקלמידיה והתחלתי טיפול תרופתי באנזיל שבבדיקה הנוספת הראה שלא עזר. בת הזוג שלי נבדקה (שלא ממנה נבדקתי) ויצאו לה תוצאות שליליות למעט 2 חיוביות: m.hominis urea.parvum האם אלו חיידקים בעיתיים? מעידים על מחלות מין? האם זה כתוצאה מהקלמידיה? האם גם עלי לבדוק הימצאות חיידקים אלו?

שלום בן 30, m.hominis ו- urea.parvum הם חיידקים שבהם נדבקים בדרך כלל במהלך מגע מיני. הם לא "תוצאה" של זיהום בקלמידיה, אלא זיהומי מין נפרדים. אם אתה חושש שיש אפשרות שנדבקת בחיידקים אלו אתה יכול להיבדק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות