חיסון חצבת לגבר בן 62 שעבר נותוח לב פתוח לפני 10 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/04/2019 | 23:58 | מאת: ליליאנה

שלום רב.בעלי ואני אמורים לטוס בעוד 5 ימים לפורטוגל ואיטליה.בעלי עבר לפני 10 חודשים החלפת מסתם אורטלי(ביאולוגי) ותיקון האאורטה. מרגיש טוב. פעיל ועובד. ברקע גם סוכרת מאוזנת ויל"ד מאוזן.האם צריך ל תחסן לצהבת? ואם כן האם תופעות הלוואי יכולות להיות מסןכנות עבורו בגלל החיסון הפעיל? בתודה.חג שמח

שלום ליליאנה, לא ברור לי האם שאלתך מתייחסת לחצבת (ככתוב בכותרת) או לצהבת (ככתוב בגוף ההודעה), אך בכל מקרה מומלץ לך להפנות את שאלתך לאחד הפורומים (הרבים) המוקדשים לרפואת מטיילים. הרבה בריאות אפי

20/04/2019 | 21:29 | מאת: ליליאמה

טעות סופר.התכוונתי לחיסון חצבת

שלום ליליאנה, מומלץ לך להפנות את שאלתך לאחד הפורומים (הרבים) המוקדשים לרפואת מטיילים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות