בדיקה לאחר 41 יום זה בסדר ??

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/04/2019 | 09:30 | מאת: אמיר

בוקר טוב !! עשיתי בכללית בדיקת קומבו לגילוי hiv - 41 יום בדיוק מהמגע החשוד - התשובה שלילית האם זה סופי והכל בסדר ??? ( הבנתי מחבר ש 3 שבועות זה מספיק לבדיקה הזו ) תודה

שלום אמיר, סביר שהתוצאה אמינה ומדויקת. הרבה בריאות אפי

27/04/2019 | 19:09 | מאת: חסוי

היי, הייתי ביחסים מוגנים בחדירות, אך אוראלי וכד לא מוגן.. נכנסתי קצת ללחץ כי היה לי קילוף של עור בין הציפורן לאצבע ביד. ומאז אני ממש מדוכדך, מחשש שאולי נדבקתי ממגע. רק בשבוע הבא יעברו 21 יום. אני מחכה לעשות את הבדיקה. האם גם אתה הרגשת בזמן הזה מדוכדך ובלי חשק? כי אני ממש בסרטים. רק בריאות!

מנהל פורום מחלות זיהומיות