האם בלי חדירה אפשר להגבק במחלות מין?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2019 | 12:10 | מאת: משה

שלום ד"ר אתמול קיימתי אקט מיני קצר במשך כדקה שתיים ללא חדירה שפשוף איבר המין שלי על צידי הרגליים של בחורה ללא קונדום האם יש חשש שנדבקתי במחלת מין ? והאם עלי לגשת לקבל טיפול מונע? בתודה מראש וחג שמח

שלום משה, יש מחלות מין בהן גברים עשויים להידבק גם ללא חדירה לנרתיק (או חשיפה לנוזלי/ הפרשות הנרתיק), אך הדבקה ב- HIV בדרך זו נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

16/04/2019 | 20:09 | מאת: משה

שלום ד"ר תודה רבה על תשבותך המועילה רציתי לשאול באלו מחלות אפשר להדבק גם בלי חשיפה לנוזלים מה הסיכוי ? ולגביHiV האם הסיכוי קיים או שאין סיכוי ?

שלום משה, 1. במהלך קיום יחסי מין ללא חדירה אפשר להידבק בכינים, הרפס, HPV, עגבת, ועוד. 2. הדבקה ב HIV במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות