הרפס שנגרם מחום כמה שאלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/04/2019 | 11:00 | מאת: רועי

אהלן, אז הבנתי שיש הרפס שנגרם מהדבקה ויכול להתפרץ גם מחום ויש הרפס אולי נדיר יותר שנגרם לגמרי מחום (שלא קשור בכלל להרפס), ההרפס שנגרם מחום גם מדבק? (אם בכלל יש דבר כזה? כי למישהו יש הרפס לא ממש ראיתי משהו לבן אבל והוא אמר לי שהוא נגרם מחום והרופא שלו אמר שזה לא מדבק ואני חושב שהוא משקר לי), אגב אם רואים הרפס בלי משהו לבן בולט אבל רק משטח אדום זה גם מדבק?

שלום רועי, 1. 'הרפס' הוא נגיף שלא נגרם מחום, ונגיף זה עשוי לגרום גם לפצעים, למשל בשפתיים או באברי המין. 2. בשפתיים ובאברי המין יכולים להיות גם פצעים שלא נגרמו מ'הרפס' אלא מסיבות אחרות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות