קנדידה וסוכר, האם זה רק מיתוס?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/04/2019 | 02:04 | מאת: מיכל

שלום, יש לי קנדידה בנרתיק ש 8 שנים כל הזמן חוזרת, ויש לי קנדידה בלשון ובגרון ב 5 חודשים האחרונים שלא עברה עם משחות ופלוקנוזול ל 15 ימים. האם קנדידה בכמה מוקדים בגוף יכולה לגרום לעייפות וחולשה או שזה רק מיתוס שאומרים אותו הנטורופתים? והאם זה נכון שאם אני ממשיכה לאכול פעם בשבוע פרוסת עוגה וכל יום 2 קוביות שוקולד אז הקנדידה לא תכחד בגלל הסוכר, או שזה גם מיתוס שאומרים הנטורופתים? תודה מראש

שלום מיכל, אינני מכיר הוכחה לכך ש'קנדידה' כרונית באברי המין או בפה גורמת לעייפות ולחולשה, ו/או שלא ניתן לרפא זיהום שנגרם על ידי פטריה זו אצל מי שאוכל פעם בשבוע פרוסת עוגה ופעם ביום שתי קוביות שוקולד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות