PCR for UREAPLASMA UREALYTICUM

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/03/2019 | 21:51 | מאת: איתי

שלום, ביצעתי לפני כמה ימים בדיקת STD. כל הפרמטרים יצאו שליליים למעטPCR for UREAPLASMA UREALYTICUM . שם צוין כי 28.0 חיוביclinical significance is uncertain. אשמח להבין מה משמעות ההערה שצויינה בבדיקה והאם לבדיקה יש גם "סטיות בתוצאות? אציין כי השן שלקח לא היה הראשון באותו יום אם יש לכך משמעות.

שלום איתי, הבדיקה היא 'חיובית' (דהיינו, החיידק נמצא בדגימת השתן שנבדקה), אך מישהו במעבדה העיר למי שהזמין את הבדיקה שעליו/ה לשקול את המשמעות הקלינית של ממצא זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות