שאלה על Prep emtrivir teva

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/03/2019 | 01:05 | מאת: דן

שלום! ברצוני לדעת באיזה אופן תרופה שניתנת כ-prep (emtrivie) עשויה לפגוע בכליות/בכבד?והאם הנזק יכול להיות חמור/בלתי הפיך? תודה!

שלום דן, על תופעות הלוואי האפשריות של התרופה תוכל לקרוא ב- https://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/alonim/Emtrivir_Teva-PT_HEB_1450605415761.PDF הרבה בריאות אפי

20/03/2019 | 15:52 | מאת: דן

קראתי. אחת מהן שרשומה שם היא פגיעה כלייתית/כיבדית. רציתי לדעת איך הפגיעה עשויה להתבטא במידה ואכן ישנה פגיעה? כלומר מה יקרה לי בפועל?

שלום דן, התסמינים מתוארים בפרוט תחת הכותרת "תופעות לוואי חמורות נוספות" ותת-הכותרת "תופעות לוואי נדירות". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות