פחד מהדבקות במחלת מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2019 | 21:57 | מאת: משה

שלום וברכה ד"ר קיימתי הערב יחסי מין והיה לי חתך בשפתיים בין השפה התחתונה והעליונה לכיוון פנים הפה נישקתי אותה ואח"כ ראיתי שיש כמו כדור קטנטן אדום על החתך אומנם לפני אכלתי ממתק גומי אדום כך שאני לא יודע האם מדובר בזה או בדם שלה ונדבקתי באיידס מה הסיכוי לכך ? או שאם חלילה הייתי נדבק הדם היה חודר ולא נשאר על החתך ? בתודה מראש

שלום משה, הסיכוי להדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך מאד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות