חיסונים בהריון לפני נסיעה לתאילנד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/03/2019 | 18:33 | מאת: גלי

שלום, אני טסה לתאילנד כשאהיה בשבוע בין 17 לשבוע 20 , במרפאת מטיילים הומלץ לי לעשות טיפוס הבטן וטטאנוס. רופא הנשים שלי אמר לי שטטאנוס בהריון צריך לעשות רק משבוע 27 בכדי שייגן על העובר ומבחינת העובר זה לא יהיה אפקטיבי אם אתחסן עכשיו. האם זה בסדר שאני אעשה את החיסון גם עכשיו (שבוע 15) וגם בשבוע 27? ולגבי טיפוס הבטן האם שטוח לעשות התקופת ההריון. תודה מראש

שלום גלי, אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא לאחד הפורומים (הרבים!) המוקדשים ל'רפואת מטיילים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות