האם זה סופי או כדאי לעשות עוד בדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/03/2019 | 18:54 | מאת: חלי

היי דר עשיתי במהלך שנה בדיקות לhivוברוך ה' כולן יצאו שליליות בדיקה אחת 9 שבועות מהמגע החשוד השנייה מאותו מגע אחרי 21שבועות והשלישית שנה מאותו מגע למען הסר ספק..הררשונה 0.07 שלילי השניה 0.09 שלילי והשלישית אחרי שנה 0.10 שלילי .האם זה דיי והותר בדיקות מאותו מגע או שאתה ממליץ לעשות שוב?? אציין שכולן בדיקות קומבו דרך קופת חולים

שלום חלי, לי שלוש בדיקות שליליות מספיקות. הרבה בריאות אפי

06/03/2019 | 13:36 | מאת: חלי

מה זה אומר המספרים ליד השלילי ולמה הם בקצב עולה יש משמעות כלשהי לזה??? שלילי משמעו תקין נכון??

שלום חלי, 1. אכן, 'שלילי' פירושו שאין עדות להימצאותו של הנגיף בדגימה. 2. אינני מכיר משמעות כלשהי לשינוי בערכי המספרים 'השליליים' כמתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

06/03/2019 | 19:31 | מאת: חלי

תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות