דעה נוספת....... ......

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/02/2019 | 01:59 | מאת: אור

כבר שנים שאני סובלת מאנמיה שפעם הייתי חמורה היום היא ברמה די נמוכה. בשנה האחרונה אני מרגישה הדרדרות במצב הבריאותי שלי. אני בחורה צעירה אני עייפה כל הזמן. פעולות כמו להתלבש לפעמים יכולות לגרום לי סחרחורת ודופק מואץ . לפני חודשיים הייתי במיון בשל קשיי נשימה. רופאה אחת חשבה שיש לי בעיה הטסיות הדם וחוסר חמצן בתאים. במשך שבועיים סבלתי מהתקפים קשים שבסוף גילו אצלי אסטמה. האסטמה לא משתפרת גם אחרי מתן חמצן ובנוסף יש לי סימנים גדולים על הגוף של חבלות. אני חושבת שזה מעבר לאבטחה לאנמיה ויכול להיות שהרופא האמת הזאת צדקה. אשמח לדעה נוספת.

שלום אור, זהו פורום של מחלות זיהומיות. נסי להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ה המטולוג/ית או רופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות