פטריה בלשון ויובש בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/02/2019 | 22:29 | מאת: קרן אור

שלום לפני כשבועיים בערך נהיה קושי בבליעה במיון מצאו דלקת שקדים עד היום אכלתי רק אוכל נוזלי. האנטיביוטיקה עזרה אבל כעת בביקור נוסף שם נמצאה פטריה בלשון מחסור בריר ויובש בגרון חוץ מזה הכל נראה תקין. מחר יש לי תור לרופאת משפחה האם לבקש בדיקה למחלת הנשיקה? הקושי בבליעה בא והולך מזה עשור כמעט אך מעולם לא הפריע לי כמו שלאחרונה. האם בגלל הפטריה עדיין יש קושי בבליעה? כן יש שיפור משמעותי אבל הדבר ממשיך להוות מטרד וכמובן יש את החשש שבמהלך אכילת מוצק חלילה יקרה משהו שוב.

שלום קרן-אור, 1. פטרייה בלוע עשויה לגרום לקשיים בבליעה. 2. כנ"ל גם מחלת הנשיקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות