אודה מאוד לפענוח בדיקת סיטי בריאות. המון תודה!!!😊

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2019 | 04:35 | מאת: אני

להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של: בית החזה הבדיקה בוצעה ללא הזרקת חומר ניגודי תוך ורידי. סיבת הפניה: קושי בנשימה. בירור הצללה בשדה מימין. ממצאים: המדיאסטינום תקין. שערי הריאות שמורים. אין לזהות תפליטים פלוירליים. בסריקת הריאות - הצללת "עץ מלבלב" הודגמה ב-RLL. בנוסף, קשרית בממדים של: 11*12 מ"מ הודגמה בבסיס ה-RLL. בהיקפה מודגמת הצללת GGO. אין לזהות פתולוגיה משמאל. לא הודגמו נגעים אנדוברונכיאליים. סיכום: הצללת "עץ מלבלב" פריברונכווסקולרית ב-RLL. קשרית ריאתית ב-RLL כמתואר. הנגע מצריך המשך בירור פולמונולוגי ומעקב צמוד. יש לשקול המשך בירור הממצא ב- .CT-

שלום אני, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ה מומחה/ית בדימות. הרבה בריאות אפי

19/02/2019 | 13:35 | מאת: יוסי

ואני מציע לך לפנות בדחיפות לרופא ריאות

מנהל פורום מחלות זיהומיות