מחלת ליים כגורם להפרעת דהפרסונליזציה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/01/2019 | 18:26 | מאת: Embryonic

שלום רב, הנני סובל מהפרעת דהפרסונליזציה זה כ-15 שנים. אמנם ידוע לי כי בחלק מהחולים מופיעה ההפרעה כתוצאה ממחלת ליים, נטיתי לבטל תרחיש שכזה ביחס אליי, מאחר שההפרעה הופיעה אצלי בעקבות אירוע מעורר מצוקה מוגדר. מן הצד האחר, לא חל כל שינוי בחומרת ההפרעה לאורך שנותיה. מבקש לברר אם קיימת רלוונטיות לאבחון מחלת ליים או לשלילתה במקרה שלי.

שלום Embtyonic, הטענה שקיים קשר סיבתי בין 'מחלת ליים' לבין Depersonalisation-derealisation Disorder (DPRD) מוכר לי, אך אינני מכיר הוכחה לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות