חיידק בשתן בבדיקת תרבית שתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/12/2018 | 18:54 | מאת: Shoshi

בת 43 בתרבית שתן נמצא Entero coccus faecals אני רגישה לרוב האנטביוטיקה למעט ציפרודקס ודאלצין. יש לציין שיש לי שריפה בפי הטבעת. מה עלי לעשות? בתודה מראש.שושי

שלום shoshi, 1. לא ברור לי משאלתך מדוע ביצעת את התרבית (שריפה בפי הטבעת איננו תסמין אופייני לזיהום בדרכי השתן). 2. אם תצרפי את ה'אנטיביוגראם' של החיידק (דהיינו, רשימת האנטיביוטיקות שאליו הוא רגיש או עמיד) אנסה לענות על שאלתך. הרבה בריאות אפי

26/12/2018 | 20:40 | מאת: Shoshi

שלום ותודה דוקטור עשיתי תרבית שתן בגלל שריפה בשתן ולחץ ודחיפות במתן שתן. עכשיו כבר יותר טוב מבחינת התסמינים התוצאה של תרבית שתן: Urine cultur count 10e6 cfu/ml Entero coccus faecals Sensitivity Ampicillin Bemzilpenicilin Ciprofloxacin Nitrofurantoin Vancomycin Vancomycin

26/12/2018 | 20:59 | מאת: Shoshi

בנוסף או במקביל לשריפה שהיה בשתן היה לי שלשולים מרובים. וכרגע יש לי ממש דקירות ושורף לי מאד בפי הטבעת,וכן שהיתה יציאה הרגשתי שזה חותך אותי והיה דימום מפי הטבעת.לא יודעת האם יש קשר לחיידק בשתן? בתודה מראש.שושי

שלום Shoshi, לפי הרשימה שציינת ניתן לטפל בזיהום בעזרת תרופות רבות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות